Vilka är vi?

 

S0327172     S0257157”Vi i teamet EvaKristina älskar det vi gör; att få formge smycken i en fantastisk miljö och skapa ting som skall vara till glädje och användas i flera generationer, det känns stort!”

En mycket kort sammanfattning av vår prisbelönta Designers yrkesbana:

Vid 16 års ålder startade Evas guldsmedsbana, under fyra år varvas utbildningen i Göteborg och Köpenhamn. Som utmynnade i gesällen i både Danmark och Sverige. Då fick hon sin första utmärkelse, vid 20 års ålder. En bronsmedalj för gesällarbetet och många utmärkelser kommer att följa. Efter några år i guldsmedsyrket gick flyttlasset till Köpenhamn där hon blivit antagen till Design Högskolan för Guldsmeder. Under denna tid lät inte utmärkelserna vänta på henne. Det som Eva är mest stolt över är Danmarks Konsthantverkarpris som förärades två gånger, där Danmarks drottning Margrethe medverkade vid utdelningen i Köpenhamns Rådhus.

Innan Eva nådde 25 års ålder blev hon chefsdesigner på Ceson Guldvaru i Göteborg. Chefsdesigner var hon i åtskilliga år och samtidigt hade ett flertal utställningar från Norrtelje i norr till Malmö i söder. Under perioden på Ceson skapade hon ett många kollektioner som lanserades i Guldsmedsbutiker i hela Sverige så som Diamond, Unique, Pyramid, Fantastick mm. Eva arbetade också en period tillsammans med Per Dåvik på Alton nuvarande Sandberg i Falköping som designer och marknadsmårdnare. Då lanserades bland annat ”Pernilla Smycket” det mest sålda smycket i Sverige. Eva valde att gå sin egen väg vid 37 års ålder och grundade då Elajza Sweden, ett företag som tillverkar smyckekollektioner för försäljning på den svenska och norska marknaden. Och nu är det början på EvaKristina smyckeäventyret som vi får ta del av här på hemsidan.

Team EvaKristina

Eva01 Eva Öberg valde att gå sin egen väg vid 37 års ålder och grundade då Elajza Sweden, ett företag som tillverkar smyckekollektioner för försäljning på den svenska och norska marknaden.
”Nu är det början på EvaKristinas smyckeäventyr som vi får ta del av här ……”
kund@evakristina.se
+46 (0)73 333 99 10

 

atelje-1 Linnea Alte. En frisk fläkt hos EvaKristina som tillför nya tankar och eldar under dom vilda idéer som föds under ateljétaket. Linnea har många års erfarenhet av service och kundkontakt. Nytänkande och utveckling är något hon brinner för. Det är väldigt roligt att planera, visualisera, förkasta och genomföra kollektions projekt tillsammans. Linnea jobbar också med Evakristinas Instagram, Facebooke och EvaKristina.se tillsammans med Eva.
Linnea Alte
+46 (0)70 723 27 37
silver@evakristina.se
@EvaKristinaSweden Instagram

Skärmavbild 2016-02-11 kl. 19.55.17 Ola Lindberg. En mångsysslande entreprenör inom IT, media och utbildning. Ola undervisar halvtid på Folkuniversitetet, driver frilansverksamhet med spetskompetens i verktyget WordPress och arbetar med det egna varumärket Sten climbing. Han har en bakgrund som systemutvecklare och utbildning på IT Universitetet i Göteborg.
Han bor, med familj i Göteborg, är en passionerad fotograf och älskar att klättra.  Surfa till hans hemsida för att läsa mer.
 Ola Lindberg
+46 (0)70 350 45 20
ola@olalindberg.com
stenclimbing.com
klatterbilder.se
olalindberg.com

 

atelje-17 Hanna Lindroth har fotograferat sedan barnsben och har alltid älskat att fånga ögonblick och stämningar i bilder. Hon har snart en kandidatexamen inom personalvetenskap i bagaget och driver vid sidan om en fotografverksamhet för att få utlopp för sin kreativitet. Hon ser foto som ett fantastiskt verktyg för att framkalla känslor och förmedla budskap, och vill att varje fotografi ska göra just detta.
Hanna Lindroth
+46 (0)70 518 75 73
hej@hannalindroth.se
www.hannalindroth.se
@hannalphotography på Instagram