EvaKristina_guld_preview

Evakristina

Vi skapar designade lyxiga ateljésmycken i äkta sterlingsilver som skall lyckliggöra dig som bär smycken från oss. Det skall också vara en lika stor fröjd att ge bort ett exklusivt och välarbetat smycke till någon man tycker extra mycket om.
 

Alla smycken designas och tillverkas i göteborg

Vi som skapat EvaKristina är ett team med utvalda kreativa och noggranna yrkeskunniga människor. Några har varit i den ädla smyckevärden sedan 1980-talet och har många utställningar och utmärkelser bakom sig, andra i teamet är nya sprudlande förmågor. Alla smycken vi säljer är designade och tillverkade i egen ateljé av vår prisbelönta guldsmed Eva Öberg. 

Vi i teamet EvaKristina älskar det vi gör

att få producera smycken i en fantastisk miljö och skapa ting som skall vara till glädje och användas i flera generationer, det känns stort.


 

 Nu ökar intresset för smycken i liten upplaga med lång livslängd, kvalité och exklusivitet. Trenden går mot att man väljer bort de massproducerade som man inte vet vilka arbetsförhållanden dom som tillverkar dessa har. När man skall bära något med stort värde är det viktigt hur det har framställts.